groepslessen.

Snel fit worden doe je bij The Recover Factory! Wij bieden drie soorten groepslessen aan: TRF Group Training, Bedrijfsfitness en Bootcamp.

trf group training.

Is Personal Training net een stapje te ver? Dan past TRF Group Training wellicht beter bij jou. Tijdens de groepstrainingen maken wij gebruik van het trainingssysteem HIIT.

Dit trainingssysteem zorgt ervoor dat je het maximale uit jezelf moet halen tijdens de training. De groepstrainingen zijn uitdagend en kunnen op elk niveau worden uitgevoerd. Tijdens de TRF Group Training zal je de maximale aandacht en tips krijgen van een gecertificeerde personal trainer.

bedrijfsfitness.

Lijkt het je leuk om te sporten in teamverband, samen met je collega’s? Bekijk dan de optie bedrijfsfitness voor bedrijven. Wij bieden de mogelijkheid om zowel vlakbij het bedrijf trainingen te geven als op de locatie van The Recover Factory. Voor deze groepstrainingen maken we wederom gebruik van het trainingssysteem HIIT. Ervaar hierbij de optimale begeleiding van een gecertificeerde personal trainer.

bootcamp.

Wil jij graag met een groep vrienden sporten? Wij verzorgen bootcamps in het Vondelpark in Amsterdam. Het minimale aantal deelnemers voor de bootcamp is 15 personen. Tijdens deze bootcamp zal je veel oefeningen in teamverband moeten uitvoeren en de competitie aangaan met je tegenstanders.

Ervaar de optimale begeleiding van een gecertificeerde personal trainer.

NIEUW!

TRF Group Training (50+)

Wij hebben een groepstraining ontwikkeld speciaal voor de doelgroep 50-plussers. We zien namelijk vaak dat deze doelgroep terugvalt door meerdere oorzaken. Daarom vinden wij het belangrijk dat 50-plussers zich ook op hun gemak voelen in een sportschool. De trainingen zijn ontwikkeld en aangepast op het niveau en de leeftijd van de deelnemers.

Ervaar de optimale begeleiding van een gecertificeerde personal trainer.

Over de specialist: Sam Jesse

Mijn naam is Sam Jesse, ik ben de oprichter van The Recover Factory. Ik ben een gecertificeerd NASM (National Acadamy Sports Medicine) personal trainer. Tijdens mijn trainerschap heb ik de nodige ervaring opgedaan bij Medico Vision Sportstraining in het Olympisch Stadion.

Over de specialist: Daan Brinkman

Mijn naam is Daan Brinkman en ik leef voor sport. Als voetballer heb ik o.a. bij AFC Ajax, NAC Breda en College of Charleston gespeeld. Mijn missie is om sporters en atleten zowel fysiek als mentaal de begeleiding te bieden die ze verdienen. Dit doe ik door mensen te helpen hun fysieke grenzen te verleggen en uitdagingen met positieve energie aan te gaan.

waarom groepslessen bij trf?

Bij TRF staan we voor goede begeleiding.

Iedereen heeft andere doelen en een ander startpunt. TRF houdt hier rekening mee.

Met jouw schema werk je dus aan je eigen doelen in groepsverband. Heel gezellig én heel efficiënt!

The Recover Factory

Frans Otten Stadion

IJsbaanpad 43

1076 CV Amsterdam

KvK: 74280066