Chiropractie.

Snel fit worden doe je bij The Recover Factory!

Voor jouw herstel.

De chiropractor zoekt naar de oorzaak van de klacht en richt zijn behandeling op het wegnemen van de oorzaak.

Wist je dat:

  • De benaming ‘chiropractie’ letterlijk ‘gedaan-door-de-hand’ betekent?
  • Het is een samenvoeging van de Griekse woorden cheiros (= hand) en pracktos (= gedaan door).
  • Wist je dat chiropractie wereldwijd de derde grootste geneeswijze is, na geneeskunde en tandheelkunde?

Over de specialist: Khapil Narula

Khapil Narula komt uit Australië en heeft zijn opleiding gevolgd aan de universiteit van Sydney. Hij heeft een aantal jaren werkervaring opgedaan als chiropractor in zijn eigen praktijk in Sydney. Hij vindt het fantastisch om de hele dag met mensen te werken en om een bijdrage te kunnen leveren aan hun gezondheid.

wat is Chiropractie?

Chiropractie is een wereldwijd bekende vorm van geneeskunde, waarin de wervelkolom en het zenuwstelsel centraal staan. Chiropractie gaat ervan uit dat veel gezondheidsproblemen daarin hun oorsprong kunnen hebben.

Als de wervelkolom uit balans is, komt het zenuwstelsel onder druk te staan en kan het niet meer voor 100% functioneren. Als een zenuw de boodschap niet goed meer kan doorgeven, kan dat overal in het lichaam gevolgen hebben en klachten veroorzaken: in gewrichten, spieren, organen etc.

De chiropractor onderzoekt de wervelkolom en controleert deze op blokkades. Vervolgens corrigeert hij deze blokkades met de hand of met apparaten, zodat het zenuwstelsel weer goed kan functioneren en klachten kunnen verdwijnen.

The Recover Factory

Frans Otten Stadion

IJsbaanpad 43

1076 CV Amsterdam

KvK: 74280066