looptrainer.

Het aanleren van de juiste looptechniek en het verbeteren van de coördinatie en beweeglijkheid is de juiste basis voor meerdere sporten.

snel je doelen bereiken.

Loopschool is bedoeld voor zowel professionele als recreatieve sporters. Maar ook werkt Paul Franklin (onze looptrainer) voor mensen die: zich gewoon fitter willen voelen; trainen voor een evenement; sterker willen worden; willen werken aan een betere conditie of na een blessure willen herstellen.

Loopscholing: hier wordt aandacht besteedt aan het verbeteren van de looptechniek en uithoudingsvermogen.
Kracht: hier wordt gewerkt aan het vergroten van de fysieke kracht.
Beweeglijkheid: hier wordt gewerkt aan coördinatie en explosiviteit.

Over de specialist: Paul Franklin

Voormalig topatleet Paul Franklin was van 1986 tot 1994 actief als sprinter op de 100 en 200 meter en heeft meerdere malen Nederlandse records op zijn naam gezet. Zijn ervaring in topsport zet hij nu in door het begeleiden van andere sporters.

waarom looptraining?

Het aanleren van de juiste looptechniek en het verbeteren van de coördinatie en beweeglijkheid is de juiste basis voor meerdere sporten. In elke soort training wordt aan al deze onderdelen gewerkt.

Paul Franklin staat voor kwaliteit en motiverend coachen. Zijn doel is om je te stimuleren het beste uit jezelf te halen. Als je jezelf committeert en hard werkt, verbeteren de punten die je ten doel hebt gesteld ook daadwerkelijk.

Door motiverend te coachen zet ik je op een prettige manier aan het werk. Zonder hard te werken bereik je je doelen niet. Jij stelt bepaalde doelen en met mijn hulp gaan we die doelen realiseren. Bij voldoende inzet verbetert je snelheid, kracht en beweeglijkheid gegarandeerd. Mijn visie is dat je door hard werken een fitte geest in een fit lichaam krijgt. Je wordt weerbaarder: mentaal én fysiek.

The Recover Factory

Frans Otten Stadion

IJsbaanpad 43

1076 CV Amsterdam

KvK: 74280066