mental coaching.

snel je doelen bereiken.

Om als sporter, manager of werknemer te kunnen blijven presteren, is balans nodig van lichaam en geest, dus van fysieke en mentale aspecten. Zowel in de sport als in het bedrijfsleven is het van belang topprestaties te kunnen blijven leveren. Er is dus een grote overlap tussen sport en het bedrijfsleven. Om topprestaties te kunnen leveren, is het van belang dat je de juiste training volgt, de juiste voeding tot je neemt en dat je mindset goed is. Maar ook dat je stress kunt managen op momenten waarop dat nodig is, dat jouw energie op peil is en dat je weet wanneer je moet rusten.

Onze Mental Coach helpt je graag om deze punten op orde te krijgen, want alleen dan zal jij topprestaties leveren.

Over de specialist: Chris van Kesteren

Mijn naam is Chris van Kesteren. Gedurende mijn carrière als tennisser en tijdens mijn opleiding Lichamelijk Opvoeding ben ik vaak geblesseerd geweest. Ik ben er zo achter gekomen dat als je je passie wilt uitvoeren, het niet alleen belangrijk is om fysiek in vorm te zijn, je moet ook mentaal goed in je vel zitten om je passies uit te kunnen voeren.

Over de specialist: Daan Brinkman

Mijn naam is Daan Brinkman en ik leef voor sport. Als voetballer heb ik o.a. bij AFC Ajax, NAC Breda en College of Charleston gespeeld. Mijn missie is om sporters en atleten zowel fysiek als mentaal de begeleiding te bieden die ze verdienen. Dit doe ik door mensen te helpen hun fysieke grenzen te verleggen en uitdagingen met positieve energie aan te gaan.

mentale coaching by daan.

“Ik ben geïnteresseerd in atletische prestatie onder druk en hoe atleten hun geest en lichaam kunnen sturen om het maximale uit zichzelf te kunnen halen.”
Daan Brinkman, sportpsycholoog

Verder was ik mij altijd zeer bewust van de invloed van mijn mentale gesteldheid op mijn eigen atletische prestaties. Hierdoor viel mijn keuze op een psychologie bachelor en specialiseerde ik mij vervolgens met een master Human Movement Science in sport psychologie. Met een grote passie voor fitness en sterke wil ontwikkelde ik mijn eigen lichaam op atletisch vlak door naast het voetbal veel aan krachttraining te doen.

Mijn missie is om atleten zowel fysiek als mentaal de begeleiding te geven die ze verdienen. Dit doe ik door ze te helpen hun fysieke grenzen te verleggen en uitdagingen met positieve energie aan te gaan.

Mijn doel is uiteindelijk om atleten net een stap meer uit hun sport (en hun leven) te laten halen. Ik wil sturing geven op het gebied van doelstellingen, leiderschap, communicatie, coping, voeding en training.

Verder wil ik atleten inzichten geven in wat ze motiveert en waar ze plezier uit halen. Ik geloof dat met de juiste sturing van de geest, het lichaam in staat is om boven verwachting prestatie te leveren en dat iedere atleet kan presteren onder druk. Mijn doel is om ze hierbij te begeleiden, hun atletische prestatie te optimaliseren en spelvreugde te behouden.

The Recover Factory

Frans Otten Stadion

IJsbaanpad 43

1076 CV Amsterdam

KvK: 74280066