Over the recover factory

Onze gehele werkwijze is gebaseerd op de recovery cycle (TRF herstelcyclus), waarbij we gericht te werk gaan om een positieve trainingsadaptatie te krijgen

onze filosofie

The Recover Factory (TRF) is hét personal training en herstel centrum waar met visie, specialisten en de beste faciliteiten op een efficiënte manier wordt gewerkt aan verbetering van jouw prestaties. Onze werkwijze is gebaseerd op de recovery cycle (herstel cyclus), waarbij we gericht te werk gaan om een positieve trainingsadaptatie te krijgen.

Ons doel

Het doel is om deze adaptatie te optimaliseren door middel van het aanbieden van geïndividualiseerde trainings- en herstelstrategieën, waarbij rekening wordt gehouden met jouw huidige fysieke en/of mentale conditie. Als je bij TRF traint, zal je persoonlijke groei ervaren; of je nu een blessure hebt, een recreatieve sporter bent of een topsporter die zijn / haar prestaties naar een hoger plan wil tillen.

Onze externe specialisten

Friso van klink
Hand en polstherapeut

Gespecialiseerd in:
Hand en polsklachten

Khapil Narula
Chiropractor

Gespecialiseerd in:
Klachten aan de wervelkolom, schouder, nek en rug

Paul Franklin
Looptrainer

Gespecialiseerd in:
Looptraining voor zowel atleten als recreatieve sporters

Chris van Kesteren
Mental coach

Gespecialiseerd in:
Het begeleiden en coachen van mensen op zowel sportgebied als werk

Jip Lohle
Fysiotherapeut/Osteopaat

Gespecialiseerd in:
Fysiotherapie en osteopathie i.o.

sam jesse (eigenaar)
Personal Trainer/Mylogenics therapeut

Gespecialiseerd in:
Professionele trainer / coach met jarenlang ervaring in het begeleiden en trainen van sporters en recreanten. Zelf ben ik voormalig toptennisser geweest en heb ik kennis op het gebied van fysieke, technische, tactische en mentale aspecten in de sport. Daarnaast heb ik een grote passie en liefde voor sportrevalidatie. En heb ik hier ook de nodige opleidingen voor gedaan. (Mylogenics modules)

Contact

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Locatie TRF:
Nieuwe Looiersstraat 33-35,
1017 VA Amsterdam