over ons.

contact.

Elke dag van 08:00 tot 21:00 bereikbaar, tijden kunnen afwijken

+31 6 24 50 94 14

social media.

Volg ons om op de hoogte te blijven van alles rondom TRF!

Facebook | Instagram

amsterdam.

Al onze specialisten hebben een eigen locatie in Amsterdam.

Bekijk onze locaties

we got you

ons team.

Over de specialist: Sam Jesse

Mijn naam is Sam Jesse, ik ben de oprichter van The Recover Factory. Ik ben een gecertificeerd NASM (National Acadamy Sports Medicine) personal trainer. Tijdens mijn trainerschap heb ik de nodige ervaring opgedaan bij Medico Vision Sportstraining in het Olympisch Stadion.

Over de specialist: Chris van Kesteren

Mijn naam is Chris van Kesteren. Gedurende mijn carrière als tennisser en tijdens mijn opleiding Lichamelijk Opvoeding ben ik vaak geblesseerd geweest. Ik ben er zo achter gekomen dat als je je passie wilt uitvoeren, het niet alleen belangrijk is om fysiek in vorm te zijn, je moet ook mentaal goed in je vel zitten om je passies uit te kunnen voeren.

Over de specialist: Milan Antoni

Mijn naam is Milan Antoni, diëtist bij The Recover Factory. Het is mijn passie om mensen te laten zien dat het veranderen van je lifestyle ontzettend veel meerwaarde kan hebben. Elke dag krijg ik zoveel positieve energie door te zien dat mijn cliënten meer zelfvertrouwen krijgen, zich gezonder voelen en sterker worden.

Over de specialist: Paul Franklin

Voormalig topatleet Paul Franklin was van 1986 tot 1994 actief als sprinter op de 100 en 200 meter en heeft meerdere malen Nederlandse records op zijn naam gezet. Zijn ervaring in topsport zet hij nu in door het begeleiden van andere sporters.

Over de specialist: Rick van Dijk

Rick van Dijk heeft zijn studie voor Lichamelijke Opvoeding en Fysiotherapie afgerond maar is zich sinds 2006 steeds verder gaan specialiseren op ademtherapie en ademtraining en heeft hiermee succesvol vele patiënten en (top)sporters van hun klachten afgeholpen en/of hun sportprestatie niveau significant doen toenemen.

Over de specialist: Friso van Klink

In 2014 heeft hij de studie Fysiotherapie afgerond en in 2018 de allround opleiding Handtherapie. Gedurende de afgelopen jaren heeft hij veel ervaring opgedaan op het gebied van arbeidsklachten, orthopedische en sportgerelateerde klachten.

Over de specialist: Daan Brinkman

Mijn naam is Daan Brinkman en ik leef voor sport. Als voetballer heb ik bij o.a. AFC Ajax, NAC Breda en College of Charleston gespeeld. Mijn missie is om sporters en atleten zowel fysiek als mentaal de begeleiding te geven die ze verdienen. Dit doe ik door mensen te helpen hun fysieke grenzen te verleggen en uitdagingen met positieve energie aan te gaan.

Over de specialist: Khapil Narula

Khapil Narula komt uit Australië en heeft zijn opleiding gevolgd aan de Universiteit van Sydney. Hij heeft een aantal jaren werkervaring als chiropractor opgedaan in zijn eigen praktijk in Sydney. Hij vindt het fantastisch om de hele dag met mensen te werken en om een bijdrage te kunnen leveren aan hun gezondheid.

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem contact met ons op

veel gestelde vragen.

Waar kun je ons bezoeken?

Onze specialisten kun je vinden op verschillende plekken door heel Amsterdam. Iedereen is werkzaam op zijn eigen locatie, wij zijn allemaal zelfstandige ondernemers.

Hoe onderscheiden jullie je van andere trainers / specialisten?

De specialisten die aangesloten zijn bij team TRF hebben een strenge selectie doorlopen. Wij werken alleen met gediplomeerde en ervaren specialisten. Bovendien hebben onze specialisten een topsportverleden of ze zijn al jarenlang werkzaam in de sport.

Valt fysiotherapie bij ons onder de verzekering of gaat dit particulier?

Fysiotherapie valt bij ons in principe onder de verzekering. Indien dit niet in je verzekering zit, dan verloopt de behandeling particulier en betaal je de fysiotherapeut zelf. Hierbij geldt ook dat onze specialisten hun eigen tarieven hanteren.

Wat zijn de tarieven van de specialisten?

Onze specialisten hanteren hun eigen tarieven. De desbetreffende specialist neemt vrijblijvend contact met je op en bespreekt welke tarieven hij of zij hanteert. Hierna kun je bepalen of je de fysiotherapie wilt starten.

Hoe verloopt de doorverwijzing naar de desbetreffende specialist?

Nadat het intakeformulier door jou is ingevuld, nemen wij contact op met de specialist. Vervolgens verwijzen we je door naar de desbetreffende specialist en die zal zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Samen plannen jullie de eerste afspraak in.

Zijn de HIIT-trainingen zowel voor beginners als voor gevorderden?

Jazeker! Indien je een beginner bent, is het wel raadzaam dat je 4-6 weken van tevoren in de sportschool hebt getraind voor de nodige spieropbouw.

The Recover Factory

Frans Otten Stadion

IJsbaanpad 43

1076 CV Amsterdam

KvK: 74280066