Afspraak maken

PERFORMANCE

TRF WERKWIJZE

1

Stap 1:

Testen/intake

Bij aanmelding van de klant zal hij/zij zo goedmogelijk in kaart worden gebracht. Er zal een intake plaatsvinden waarin doelen, wensen en behoeften besproken worden.

2

Stap 2:

Specifieke zorg en/of training

Indien er naar aanleiding van de testen “rodevlaggen” worden verdacht, bijvoorbeeld klachten tijdens het meten van de kwaliteit van bewegen, zal er worden verwezen naar een specialist. Deze zal op zijn/haar beurt nader onderzoek doen en een specifiek programma hiervoor opstellen, zodat de klant onder de juiste voorwaarden kan beginnen met zijn/haar personal training.    

3

Stap 3:

Ready!

Als er geen specifieke zorg en/of training nodig is of als deze is voltooid, zal er worden gestart met een geïndividualiseerd personal trainingsprogramma van 6 weken.

4

Stap 4:

Evaluatie/hertest

Na 6 weken zal er opnieuw worden getest. Diverse lichaamsmetingen zullen worden verricht en er wordt gekeken naar geboekte resultaten die worden bijgehouden in je eigen Performance Dossier. Op basis van hiervan i.c.m. met de (nieuwe) doelen, wensen en behoeften van de klant zal er wederom een nieuw personal trainingsschema worden opgesteld voor 6 weken die je samen met je personal trainer uitvoert.   

5

Stap 5:

Performance dossier

We kiezen ervoor om elke 6 weken je trainingsschema aan te passen, zodat het lichaam elke keer weer nieuwe prikkels ontvangt tijdens je trainingen, hierdoor zal je sneller resultaten boeken en blijven de trainingen uitdagend. Veranderingen kunnen zitten in bijvoorbeeld een andere variant van de oefening of het aantal herhalingen of kilogram dat je verandert. Alle schema’s en statistieken worden bijgehouden in je eigen performance dossier, zodat je je voortgang en progressie optimaal kan blijven inzien.

ONZE PARTNERS

Maak een afspraak