personal training.

Snel fit worden doe je bij The Recover Factory! Bij TRF werk je één op één met een personal trainer aan jouw doel.

snel je doelen bereiken.

Het voordeel van Personal Training is dat je met iemand traint die precies weet hoe een lichaam in elkaar zit en welke oefeningen voor jou van toepassing zijn. Samen stel je doelen en targets op, vervolgens gaan jullie aan de slag om deze te bereiken. Voor velen is dit de oplossing om te gaan trainen met een personal trainer, bovendien zul je sneller je persoonlijke doelstellingen bereiken.

Bij The Recover Factory kun je terecht voor Personal Training en Duo Personal Training.

Over de specialist: Sam Jesse

Mijn naam is Sam Jesse, ik ben de oprichter van The Recover Factory. Ik ben een gecertificeerd NASM (National Acadamy Sports Medicine) personal trainer. Tijdens mijn trainerschap heb ik de nodige ervaring opgedaan bij Medico Vision Sportstraining in het Olympisch Stadion.

Over de specialist: Daan Brinkman

Mijn naam is Daan Brinkman en ik leef voor sport. Als voetballer heb ik o.a. bij AFC Ajax, NAC Breda en College of Charleston gespeeld. Mijn missie is om sporters en atleten zowel fysiek als mentaal de begeleiding te bieden die ze verdienen. Dit doe ik door mensen te helpen hun fysieke grenzen te verleggen en uitdagingen met positieve energie aan te gaan.

Waarom Personal Training?

Sneller Resultaat

Een verminderde kans op blessureleed

Meer effectiviteit

Betere doelstellingen

Meer motivatie om te trainen

100% betere gezondheid

The Recover Factory

Frans Otten Stadion

IJsbaanpad 43

1076 CV Amsterdam

KvK: 74280066