The recover factory Revalidatie

Herstel sneller door middel van onze eigen recovery cyclus.

Revalidatie

Voor sporters of werkende mensen met fysieke klachten maken wij gebruik van de Mylogenics techniek.

Mylogenics is een nieuwe, revolutionaire test- en behandelmethodiek waarmee direct en snel resultaat wordt geboekt. De methode is gericht op preventie, behandeling en prestatieverbetering en is gebaseerd op een combinatie van de meest effectieve elementen en technieken uit verschillende behandelmethoden.

Let op de mylogenics behandeling wordt niet vergoed via de zorgverzekeraar, de behandeling valt namelijk onder alternatieve geneeswijze.
Naast de mylogenics behandelingen en trainingen bieden wij ook reguliere fysiotherapie aan via onze externe specialisten.

1

Activation

Met de Activation-technieken wordt het neuromusculaire systeem geactiveerd door de bijhorende reflexpunten te bewerken.

Hiermee zijn specifieke spieren of spiergroepen beter in staat hun functie uit te voeren. Zeker wanneer je actief sport kan het activeren van de reflexpunten flink de prestaties bevorderen. Heb je jezelf weleens afgevraagd waarom sprinters altijd op de buitenkant van hun dijen meppen voordat ze de 100 meter sprint lopen? Daarmee activeren ze (vaak zonder dat ze het weten) de bilspieren.

2

Release

Release is de techniek waarbij de verklevingen van spieren, bindweefsel en de zenuwen worden behandeld. Hiermee kan de blessuretijd in veel gevallen flink worden verkort. Daarnaast kan er ook sprake zijn van aanzienlijke krachttoename. Bij Release wordt gebruik gemaakt van Instant Mobility Stretching. Het losmaken van spieren kan soms flink pijnlijk zijn. Vrees niet, want je geeft zelf ALTIJD je pijngrens aan.

3

Rehab

De Rehab-technieken worden uitgevoerd bij de revalidatie van blessures of bij spier- en gewrichtsklachten.

Met de vele actieve ‘rehab’ technieken met betrekking tot kracht, explosiviteit, snelheid en uithoudingsvermogen kan de herstelperiode na een blessure aanzienlijk worden verkort.

De Mylogenics Practitioner die Rehab beheerst, beschikt over een breed scala aan technieken om specifieke klachten te behandelen, zoals knieklachten, schouderklachten en lage rugklachten. Door middel van spiertesten wordt eerst nagegaan waar de oorzaak van de klachten zit. Aan de hand van de diagnose worden bepaalde spieren of spiergroepen versterkt met oefeningen, terwijl andere spieren of spiergroepen worden losgemaakt om bijvoorbeeld verklevingen te verhelpen.

1

Train

Ervaar persoonlijke begeleiding en training op het hoogste niveau.

Recover

Herstel sneller door middel van onze eigen TRF recovery cyclus.

2
3

Improve

De resultaten zullen snel zichtbaar zijn.

Contact

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Locatie TRF:
Kerkstraat 303,
1017 GZ, Amsterdam